Search

Informacion Profesional

Nimrod Yaron Albania

Udhëzim dhe asistencë në zhvillimin e aktiviteti të biznesit ndërmjet Izraelit dhe vendeve të Ballkanit

Nimrod Yaron Albania, filial i Nimrod Yaron & Co., e specializuar në tatimet izraelite dhe ndërkombëtare, fokusohet në avancimin e aktiviteteve të biznesit midis Izraelit, Shqipërisë dhe vendeve të tjera të Ballkanit. Misioni ynë përfshin promovimin aktiv të bashkëpunimit ekonomik dhe të biznesit, lehtësimin e shkëmbimit të njohurive dhe krijimin e mundësive të punësimit që nxisin rritjen e ndërsjellë midis këtyre vendeve.

Shqipëri
Kosovë
Maqedonia e Veriut
Mali i Zi
Bosnjë dhe Hercegovinë
Bullgari

Po konsideroni të ndërtoni biznesin tuaj në rajonin e Ballkanit?
Ekipi ynë është i gatshëm t'ju ndihmojë