Search

Nimrod Yaron Albania

Filial i Nimrod Yaron & Co. – Taksim izraelit dhe ndërkombëtar

Dhoma e Tregtisë mes Izraelit dhe Ballkanit

Rreth Nesh

Nimrod Yaron Albania | filial i Nimrod Yaron & Co. – Taksim izraelit dhe ndërkombëtar

Nimrod Yaron & Co. është një nga firmat kryesore ndërkombëtare tatimore në Izrael. Ekipi në Izrael përfshin kontabilistë, avokatë, konsulentë tatimorë dhe ekonomistë, përfshirë ish-zyrtarë të lartë nga Autoriteti Tatimor i Izraelit, alumni të “Big 4” dhe firma lidere ligjore në Izrael. Anëtarët e ekipit izraelit ligjërojnë rregullisht në shumë konferenca dhe takime profesionale, duke përfshirë Institutin e Kontabilistëve Publikë të Certifikuar, Shoqatën e Avokatëve, Dhomën e Këshilltarëve të Taksave dhe më tej.

Firma ofron shërbime këshillimi dhe zgjidhje për çështje tatimore komplekse, planifikim ndërkombëtar të taksave, diskutime të vlerësimit, çmimet e transfertave, ligjet nxitëse, dhe shumë aspekte të tjera. Klientët e firmës përfshijnë kompani private dhe publike në sektorë të ndryshëm si teknologjia e lartë, tregjet e kapitalit, kriptovalutat, energjia e rinovueshme, dhe fusha të tjera. Përveç kësaj, firma shërben edhe fondet e kapitalit sipërmarrës dhe qeveritë e huaja. Megjithatë, ekipi është gjithashtu i përgatitur të ofrojë ndihmë individëve që kanë nevojë për këshillim dhe udhëzim të specializuar, në kompleksitetin e taksave. Rrjeti i kontakteve profesionale të ekipit, i cili shtrihet në dhjetëra vende në të gjithë botën, mundëson sigurimin e përgjigjeve unike dhe zgjidhjeve gjithëpërfshirëse për klientët.

Nimrod Yaron Albania u themelua bazuar në përvojën tonë në shoqërimin e transaksioneve dhe planifikimin e strukturave ndërkombëtare. Lidhjet tona të shkëlqyera me figura të larta në vendet e Ballkanit dhe kuptimi i potencialit të biznesit kanë kontribuar në krijimin e një bashkëpunimi biznesor midis Izraelit dhe vendeve të Ballkanit, duke përfshirë Kosovën, Maqedoninë e Veriut, Bosnjën dhe Hercegovinën, si dhe Serbinë.

Synojmë të kontribuojmë në zhvillimin e aktivitetit të biznesit ndërmjet Izraelit, Shqipërisë dhe vendeve të tjera të Ballkanit, duke promovuar bashkëpunimin ekonomik dhe të biznesit, si dhe shkëmbimin e njohurive dhe mundësitë e punësimit ndërmjet vendeve. Besojmë se bashkëpunimi në fushën biznesit ndërmjet shteteve do të jetë efikas dhe do të funksionojë si një levë për të gjitha palët e përfshira.

Ekziston një potencial i jashtëzakonshëm në lidhjet midis sektorëve në Izrael në fushat e teknologjisë së lartë, bujqësisë, energjisë së rinovueshme dhe shumë të tjera. Fuqia punëtore e kualifikuar dhe e arsimuar, e cila gjenetikisht është e pasur në vendet e Ballkanit, mund të ofrojë zgjidhje në fusha të ndryshme, siç janë shërbimet e zhvillimit të softuerit, inxhinierierisë, telemarketingut, arkitekturës, dhe shumë të tjera.

Fushat e ekspertizës

Konsultim në Tatimin Izraelit dhe Ndërkombëtar

Planifikimi tatimor ndërkombëtar

Studime për Çmimet e Transfertave

Fondet e Kapitalit Sipërmarrës, Tatimi i Startup-eve dhe Teknologjia e Lartë

Udhëzim dhe Mbështetje për Krijimin e Ekipeve dhe Rekrutimin e Punonjësve

Asistencë në Fqinjësimin e Marrëdhënieve Biznesore Mes Izraelit dhe Vendeve të Ballkanit

Mbështetje në Themelimin e Kompanive dhe Entiteteve të Tjera të Biznesit

Asistencë Bankare dhe Transferim Parash midis Izraelit dhe Vendeve të Ballkanit

Informacion profesional

Artikuj, Lajme dhe Përditësime

Konferenca, ngjarje dhe informacione

Në Ballkan dhe Izrael

Watec Israel 2024 ofron forumin më gjithëpërfshirës ku drejtuesit e industrisë së ujit, akademia, investitorët institucionalë, kapitalistët sipërmarrës, analistët dhe ekspertët e tjerë do të kenë mundësinë të formësojnë bashkëpunimet e ardhshme në arenën e teknologjive të ujit.

Për më shumë informacion – klikoni këtu

ofron një eksplorim tërheqës të peizazhit të fuqishëm të biznesit në Shqipëri, duke ofruar një pasqyrë të përmbledhur të qëndrueshmërisë ekonomike dhe potenciales për rritje të saj.

Për më shumë informacion – klikoni këtu

Një atmosferë mjaft pozitive për investimet e huaja në turizëm dhe infrastrukturë.

Për më shumë – klikoni këtu

  • Konferenca kryesore dhe më gjithëpërfshirësja për biznesin dhe teknologjinë në Izrael.
  • E diel, Kompleksi “Gabriel”, Ness Ziona, Izrael – 04.07.24
  • Për më shumë informacion – klikoni këtu

Në 2023, investimet e huaja më të mëdha ishin në pasuritë e patundshme, me një vlerë të përgjithshme 103 milionë €. Ky është një organizim shumë i madh, që mund të tërheqë vëmendjen e investitorëve izraelitë në pasuritë e paluajtshme.

Për më shumë informacion – klikoni këtu

Mbledhja e 70 e Komisionit të OKB të Turizmit për Evropën mbahet në Shqipëri, një nga destinacionet kryesore, që njihet për peizazhet e saj marramendëse dhe kulturën tejet të pasur.

Për më shumë informacion – klikoni këtu

Çel dyert drejt mundësive të reja në Panairin Ndërkombëtar të Pasurive të Patundshme!

Për më shumë informacion – klikoni këtu

Rritja e GDP në Shqipëri u ngadalësua në 3.44% gjatë 2023 – një vlerësim paraprak.

Për më shumë informacion – klikoni këtu

Le te bisedojme
Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur