Search

Na Kontaktoni

Na kontaktoni dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi!

Po mendoni për të zhvilluar një aktivitet biznesi në Shqipëri?

Eksploroni avantazhet e nxitjes së bashkëpunimit midis Izraelit dhe vendeve të Ballkanit.

Zbuloni mundësitë e mundshme për biznesin tuaj.

Ekipi ynë është i gatshëm dhe i etur për t’ju ndihmuar. Ndjehuni të lirë të shtrini dorën; ne jemi këtu për ju!

972-377-95444 +

Na telefononi

355-6933-61505 +

Dërgoni mesazh WhatsApp

contact@y-tax.al

Dërgoni një email

Konsideroni Të Zhvilloni Aktivitet BiznesI në Ballkan?
Ekipi Ynë Është Gati t’ju Asistojë

Nimrod Yaron Albania Logo_gold_convert

Lexoni për ekipin tonë