Search

Karriera

Karriera në Nimrod Yaron Albania

Ne punësojmë vetëm më të mirët

Për degën shqiptare të Nimrod Yaron & Co., një firme butike izraelite e specializuar në çështjet e ndërlikuara të taksave në fushën izraelite dhe ndërkombëtare, jemi duke kërkuar aktivisht profesionistë të aftë në vend. Individët me përvojë në drejtësi, kontabilitet, ekonomi, financë dhe fusha të ngjashme inkurajohen të aplikojnë.

“Nimrod Yaron Albania” u themelua me synimin për të nxitur bashkëpunimin e biznesit midis Izraelit dhe vendeve të Ballkanit. Ekipi ynë i përkushtuar lokal luan një rol vendimtar në realizimin e këtij vizioni, duke lehtësuar marrëdhëniet e biznesit, kryerjen e kërkimeve ligjore dhe shumë të tjera.

Aplikoni për Punët e Mëposhtme

në Shqipëri

Po konsideroni të ndërtoni biznesin tuaj në rajonin e Ballkanit?
Ekipi ynë është i gatshëm t'ju ndihmojë